2 daagse “Love yourself even more”

Love yourself even more

Dit is een verdiepingsworkshop ALLEEN voor de mensen die de 2,5 daagse "Love Yourself, Heal Your Life" gevolgd hebben.


Wat brengt je deze dag:

  • Een dieper niveau van healing .
  • In diepere lagen van jezelf kijken

Aan de hand van diepere meditaties,muziek, nieuwe oefeningen en wondermooie processen die je brengen naar  verborgen schatten die in jou aanwezig zijn!

 

Prijs 265€  Deze prijs omvat de 2,5 daagse workshop, de terugkomdag, een werkmap en koffie, thee, water en versnaperingen tijdens de workshop.

Mogelijkheid om te overnachten in het METIME-HUIS  Vraag info voor boeking of prijs

 

Getuigenis:

Van verdiepingsweekend gesproken, dat was verdieping. Dank u wel lieve Josiane voor wat je losgemaakt hebt. De blokkade, waarvan ik niet wist dat die er al jarenlang zat, is vrijgemaakt. Wat nooit naar boven is gekomen, is nu bevrijd. ik voel me bevrijd, "IK BEN VRIJ" Je bent een engel, je hebt me zoveel gegeven dit weekend, nu is het aan mij. Dank je wel, dank je wel, dank je wel!