Weekends Louise Hay Heal Your Life

DATUMS VAN DE 2 DAAGSE ,JAARTRAINING EN WORKSHOPS LOUISE HAY VIND JE IN AGENDA

Deze transformerende 2 DAAGSE BASISWORKSHOP naar de bestsellers 'Je kunt je leven helen' en 'Gebruik je innerlijke kracht' van Louise L. Hay is een goede start om aan jezelf te werken of een verdieping in jouw proces. Louise Hay toont met haar diepgaande inzichten een bron van inspiratie. Wil jij je zelf beter leren kennen en de kwaliteit van je leven verbeteren, zet dan de stap , hef je voet over de grens van angst en je bent vertrokken.

Deze 2-daagse workshop gaat over JOU en jouw sleutelmomenten en gedachten die je hebben gebracht tot waar je nu bent.

Louise Hay zegt; Er is geen "magische oplossing" of "geheim proces" voorhanden om je gelukkig te voelen, maar wel een eenvoudige toolbox vol inspirerende inzichten en praktische oefeningen die je dagelijks kan gebruiken om een constante flow van positieve veranderingen te ervaren.
Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende overtuigingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. Anderzijds door jouw knelpunten thuis te brengen of te herkennen en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden zijn . Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van deze filosofie. Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte wens om jezelf te willen onderdompelen in deze filosofie om het effect aan den lijve te ervaren. Jouw openheid en jouw bereidheid om praktische oefeningen te willen doen is voldoende om gewenste veranderingen in je leven te verkrijgen.

PROGRAMMA

 Inleiding
– Exloratie van de krachtpunten voor een gelukkig leven.
– Positief denken… Wat is dat? Wat is het niet? Hoe doe je het praktisch? 
– Wat zijn affirmaties? Hoe kan ik ze optimaal benutten?

Van jezelf leren houden
– Minderwaardigheid (h)erkennen
– Jezelf leren accepteren en waarderen

Patronen onderzoeken en veranderen
– Veranderen van beperkende patronen.
– Hoe doe je dat?
– Praktische oefening
– Het affirmatiebad…

Family Dynamics
– Familiepatronen transformeren.

Emoties en boosheid
– Hoe kan ik er op een positieve manier mee omgaan?
– Emoties constructief en effectief loslaten via praktische oefeningen.

 Visualisaties en symboliek 

§ Praktische oefeningen

Innerlijke kind 
– Helende oefeningen

Loslaten en vergeven
– Loslaten… hoe doe je dat?
– Wat is vergeven? Wat is het niet?
– Het belang van vergeven?
– Hoe vergeef je iemand? Praktische oefening

Jouw toekomst creëren.
– Visie voor de toekomst

​- De sleutels van creatie en manifestatie 
– Cosmic Kitchen-concept

Deze vernieuwde workshop omvat de originele en wereldwijd beproefde methodiek van Louise Hay waarmee zij een internationale autoriteit werd.

​10 DAAGSE JAARTRANING

Deze diepgaande 10 DAAGSE JAARTRAINING voor persoonlijke groei naar de gelijknamige bestseller van Louise L. Hay, is een goede start om aan jezelf te werken. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Het werken aan zelfwaardering, zelfvertrouwen en liefde voor jezelf en anderen staan centraal in haar boek en deze cursus.

Je zal een ware ontdekkingsreis in jezelf tegemoet gaan. Tijdens dit traject ga jij jezelf beter leren kennen en verwerf je inzicht in hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt. Je leert jezelf zien vanuit een ander perspectief en je krijgt eenvoudige maar krachtige tools aangereikt om de disbalans, die ontstaan is op jouw levensweg, te harmoniseren. Het geen jou nu blokkeert om gelukkig en stevig in het leven te staan, leer je ontdekken en positief veranderen. De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven aan te pakken.

Door o.a. gebruik te maken van de kracht van positieve gedachten leer jij weer van jezelf en het leven houden. We beginnen steeds bij de basis: Houden van jezelf en zelfreflectie. Je krijgt de mogelijkheid om de inspirerende concepten van Louise L. Hay effectief te integreren in jouw leven. Zo zal je gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunnen stappen en geïnspireerd worden om te luisteren naar de impulsen van jouw ziel.