Wie ik ben & wat ik doe

 foto ik

Wie ik ben

HYL LICENCES TEACHER EN COACH

SOULKEY THERAPEUT

 

Ik heb meer dan 20 jaar samen gewerkt met mijn echtgenoot in ons melkveebedrijf. Ik heb hier zeker geen spijt van, maar ik miste mijn passie in het werk. Ik kwam  vanalles tegen in mijn leven, mooie dingen natuurlijk, maar ook heel kwetsbare dingen. Ik ging op zoek naar mensen die mij konden helpen en ze leerden mij kijken, waarom mij dit zo had gekwetst en er iets uit kon leren. WAT begreep ik toen nog niet. Zo kreeg ik het boek van;' Je kunt je leven helen 'van Louise Hay. Dit gaat over je zelf graag zien en dat deed ik (dacht ik). Zo ben ik begonnen met allerlei cursussen en opleidingen … inderdaad is er meer ,zo kwam ik mezelf tegen en heb ik ook nog steeds mijn lessen hier te leren, MAAR er kwam  meer rust in mijn INNERLIJKE ZIJN . Toen is het begonnen dat ik heb leren keuzes maken …. ,ik geloof in mezelf, in mijn dromen ….mijn positieve kracht en mijn engelen die mij ondersteunen en begeleiden, zo vertrouw ik op dat wat komt juist is in mijn leven. Als teacher en life coach van Louise Hay ben ik dankbaar, ik werk iedere dag met affirmaties,  mijzelf graag zien, aanvaarden wat is en geduld hebben heeft heel veel nieuwe poorten geopend en is er stroming in mijn leven. Nu staat het Me-time huis in wording en zijn we met de verbouwingswerken bezig en hou jullie op de hoogte. Dit huis is de plaats waar mensen kunnen overnachten en volop kunnen genieten van de natuur en tot rust komen. Ik ben bereid om hun eigen sleutel momenten te laten ontdekken, met tools,tips, coaching en begeleiding, om de weg in hun zelf tegen te komen door bewustwording waardoor je inzichtrijk mag worden net als ik. De schoonheid van je leven door liefde te laten ontwaken.

VANUIT MIJN PASSIE IN MIJN WERK ALS HYL COACH EN TEACHER, in de cursussen, workshops, weekends HYL en meditaties die ik geef.  "HEB IK NU INNERLIJKE RIJKDOM "ontdekt. Ik hou ontzettend veel van mijn mezelf,leven en mijn leven houd van mij.

WAT DOET DIT MET MIJ?

Dat mijn weg naar binnen altijd open is, de essentie en het ritme van mijn hart voel, waardoor ik ruimte en vrijheid ervaar en dat liefde mijn grootstekracht is.

Wat ik doe

Vanuit liefde met mijn engelen vrienden werken

Als HYL teacher van Louise Hay geef ik cursussen, workshop en de jaartraining van heal your life, love your life.ZIE WEEKEND L.HAY en agenda

Als HYL life coach begeleid ik mensen op positieve en creatieve manieren, hun doelen te bereiken,begeleid mensen bij het creëren van balans in hun leven op 4 gebieden; gedachten, lichaam, emoties en geest vooral hun eigen GRAAG TE ZIEN. ik werk samen met hen om nieuwe vaardigheden, die nodig zijn om de veranderingen die ze willen waar te maken.

Als soulkey therapeut begeleid ik mensen vanuit een diepe trance de weg vanuit de ziel te laten spreken. om inzichten en verduidelijkheid te krijgen op je proces.

Soulkey therapie wat gebaseerd is op regressie (vorige levens reincarnatie en diepe trance waarbij je een ziele reis maakt , een van de beste technieken om inzicht te verkrijgen en vertrouwen waarin oude pijnen die zich uiten oplossen.

VOOR MEER INFO OF EEN GRATIS INTAKE SESSIE 0477/671551 OF MAIL. josianneconinx@hotmail.com

Ik geef met liefde de reiki inwijdingen door , massages en energetische healings met de Aartsengelen van de IET, intuitief schilderen,engelen ,chakragroei cursussenen maandelijkse engelmeditaties  . Meer uitleg vind je onder behandelingen, cursussen welzijn  of in agenda
Ik geef workshops  bloemschikken  ,dit is het cretieve wat nog altijd borrelt en verbind met de natuur.