Workshop – IET Engelen healing

Algemeen

Healing field of angels is een prachtige kennismakingsdag voor iedereen!

In deze workshop leer je hoe er bij elk deel van de menselijke anatomie ook een cellulair geheugen gebied aanwezig is waar een specifieke engel bij past. Je kan met deze engelen verbinden en met ze werken. Zij zijn Ariel, Raphael, Gabriel, Celestina, Faith, Cassiel, Daniel, Sarah en Michael.

Je leert een engelen-hartlink maken tussen jou en de engelen.

Dit is een bijzonder krachtig instrument omdat het de poort openzet voor de engelen om helend voor, door en met jou te kunnen werken.

Deze methode van werken met IET en de Healing Angels past echt in de nieuwe energie van het Aquarius-tijdperk.

Je kan deze "Healing Angels" aanroepen wanneer je de behoefte voelt aan ondersteuning maar ook wanneer je anderen ondersteunt bij hun zelfgenezing door middel van energie therapieën zoals Integrated Energy Therapie, Reiki, Massage of andere technieken. De "healing angels" kunnen dan een speciale spirituele dimensie aan je sessies toevoegen.

Je zal de speciale helende gaven die elke engel je brengt ontdekken en elk van hen uitnodigen je te ondersteunen bij je persoonlijke fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezende reis. Tijdens deze dag kan je bij elk cellulair geheugen gebied de engel een vraag stellen en terwijl je de engel ontmoet en deze speciale energie ervaart, krijg je ook boodschappen voor jezelf.

Deze workshop is een ideale kennismaking met engelen voor mensen die gewoon eens willen voelen hoe dat is. Het is een perfecte voorloper voor de andere IET workshops.

Praktisch

Tijd: 9h30 – 16h30

Prijs: €80 incl. lunch en werkboek

Deze dag kan ook afzonderlijk gedaan worden zonder de IET opleiding.